Engineering services

Uniquely deploy cross-unit benefits with wireless testing procedures. Collaboratively build backward-compatible relationships whereas tactical paradigms. Compellingly reconceptualize compelling outsourcing whereas optimal service.

Our servicesEngineering servicesHizmet

Demir Model, uzman mühendis ekibiyle birlikte tasarımlarınızı sizler için gerçekleştirmeyi hedefler. 3B boyutlu tasarım ve modelleme araçları sayesinde hayallerinizi somutlaştıracak çalışmaları sizler için gerçekleştiriyoruz. Sektör dalınız farketmeksizin sorunlarınıza çözüm getirecek tasarımları sizlerin fikirleriniz doğrultusunda ileriye taşıyoruz.
Ürün geliştirme

Tipik olarak, bir ürünü konsept veya fikirden piyasaya sürme ve ötesine kadar getirmeyle ilgili tüm aşamaları ifade eder. Başka bir deyişle, ürün geliştirme, bir ürünün tüm yolculuğunu içerir. Ürün geliştirme yolculuğunuza bizimle çıkmak isterseniz, teklif isteyebilirsiniz.

Yeni ürün geliştirme sürecinn birçok adımı vardır ve bu her şirket için aynı yol değildir, ancak bunlar ürünlerin tipik olarak ilerlediği en yaygın aşamalardır:

  • Pazar ihtiyacının belirlenmesi
  • Fırsatı ölçmek
  • Ürünü kavramsallaştırma
  • Çözümün doğrulanması
  • Ürün yol haritasının oluşturulması
  • Minimum uygulanabilir bir ürün (MVP) geliştirmek
  • MVP’yi kullanıcılara yayınlamak
  • Kullanıcı geri bildirimlerine ve stratejik hedeflere dayalı devam eden yineleme
Simülasyon ve Analiz

Bilgisayar destekli mühendislik (CAE) ürün geliştirme safhalarında, sanal testlerden, üretim planlamaya kadar tüm ürün mühendisliğine verilen genel addır.
Simülasyon ve analiz, mekanik tasarım bağlamında en yaygın olarak kullanılan yöntemler arasında: sonlu elemanlar analizi (statik ve dinamik), hesaplamalı akışkanlar dinamiği, termal analizler, çok gövdeli dinamik analizler, optimizasyonlar ve ömür analizleri yapılmaktadır.
Bu süreç ile birlikte erken geliştirme aşamalarında fiziksel prototipler oluşturmaya gerek olmadan ürün geliştirme süreçlerine hız katılabilir. Analiz ve simülasyonun avantajlarından yararlanılarak: tasarım yenileme maliyetlerinde düşüşler sağlanabilir. Fiziksel test maliyetlerinde dramatik azalmalar sağlanır. Ürünün kullanıma çıkış süresi kısalır. Optimizasyon yöntemleri kullanılarak üretim maliyeti ve mühendislik bakımından daha kaliteli ürünler ve üretimler ortaya çıkabilir.